Skip to main content

Ανησυχία στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τις συμπλοκές ανηλίκων - Σύσκεψη με την Αστυνομία

Ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός είχε επικοινωνία σήμερα με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή - Ζήτησε ενίσχυση της αστυνόμευσης

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στη δημοτική αρχή Κορδελιού Ευόσμου τα νέα επεισόδια μεταξύ ομάδων ανηλίκων που καταγράφονται σε περιοχές του δήμου.

Τελευταία περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν το χθεσινοβραδινό στον Εύοσμο, το οποίο σύμφωνα με τον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό ήταν οπαδικό. Το άλλο επεισόδιο από το οποίο τραυματίστηκαν δύο άτομα και συνελήφθη ένας 17χρονος, σύμφωνα με τον δήμαρχο, εκτυλίχθηκε σε τρεις φάσεις, από τη Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα. «Είναι λυπηρό που σε αυτά τα περιστατικά είναι ανήλικα παιδιά», τόνισε ο κ. Μανδαλιανός.

Δείτε: Θεσσαλονίκη - Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων στον Εύοσμο

Ο δήμαρχος μετά από αυτά τα γεγονότα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Μπουλούμπασης, ο οποίος δεσμεύτηκε για ενίσχυση της αστυνομίας με επιπλέον περιπολίες ακόμα και από την ομάδα «Πάνθηρες». 

Παράλληλα, θα έχει σύσκεψη με τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Ευόσμου προκειμένου να εξεταστούν περαιτέρω κινήσεις και ενέργειες για την πρόληψη αυτών των φαινομένων.

Από την πλευρά του πάντως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός ζητά ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής. Μάλιστα, όπως αναφέρει, αν και μετά την επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου το αστυνομικό τμήμα ενισχύθηκε με ένα επιπλέον περιπολικό και με οκτώ άτομα, εκ των οποίων όμως τα τέσσερα από αυτά στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε άλλες υπηρεσίες.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε ανηλίκους στον Εύοσμο - Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα (φωτο)

«Ζητάμε να ενισχυθεί η αστυνόμευση στην περιοχή μας. Είμαστε ο δεύτερος πληθυσμιακά δήμος σε όλη τη χώρα», σημείωσε, αναγνωρίζοντας ωστόσο, ότι «δεν είναι δυνατόν να υπάρχει ένα όργανο της τάξης πάνω από το κεφάλι του καθενός».