Skip to main content

Ανησυχία για τον χρόνο αποκλεισμού των Τεμπών

Κλιμάκιο ειδικών τεχνικών από την Ελβετία αναμένεται να καταφθάσει σήμερα στην περιοχή των Τεμπών, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ζημιές που προκάλεσαν οι κατολισθήσεις. Εκφράζονται ανησυχίες πως η
Κλιμάκιο Ελβετών τεχνικών, ειδικών στη σταθεροποίηση πρανών, αναμένεται να καταφθάσει σήμερα στην περιοχή των Τεμπών, προκειμένου- σε συνεργασία με Έλληνες επιστήμονες και τους μελετητές του έργου- να αντιμετωπιστούν οι ζημιές που προκάλεσαν οι κατολισθήσεις και να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό η κυκλοφορία. Εκφράζονται ανησυχίες πως η εθνική οδός θα είναι αποκλεισμένη στα Τέμπη μέχρι και τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα, απόψε, αργά το βράδυ, θα διεξαχθεί ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, υπό τον υπουργό Δημήτρη Ρέππα, παρουσία του υφυπουργού Γιάννη Μαγκριώτη και με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και αρμόδιων γενικών γραμματέων και Διευθυντών, του Διοικητή της ΥΠΑ κ.ά., προκειμένου να εξυπηρετηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο οι μεταφορές την περίοδο των Χριστουγέννων.