Skip to main content

Άνοιξαν οι εγγραφές για τα Βίκος Street Relays στην Κοζάνη

Οι επόμενοι αγώνες θα γίνουν στην Κοζάνη, 29 Σεπτεμβρίου, στην Καβάλα, 14 Οκτωβρίου, η Λάρισα, 21 Οκτωβρίου και ο Πειραιάς, 18 Νοεμβρίου.

Τα Βίκος Street Relays επιστρέφουν δυναμικά μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα με τον αγώνα στην Κοζάνη που θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να βγάλει όλη την πόλη στους δρόμους για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ηδη οι εγγραφές άνοιξαν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.relays.gr και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στις σκυταλοδρομίες 4×2500μ., 2×5000μ. και στον αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, που είναι στο πρόγραμμα, ενώ θα γίνουν και τα Kids Relays 4x50μ. & 4x100μ.

Μάλιστα τo «Veronis Cup» των Βίκος Street Relays αποτελεί την πρώτη και μοναδική σειρά αγώνων δρόμου 10χλμ. στην Ελλάδα με χρηματικά έπαθλα, στηρίζοντας έτσι και τους πρωταθλητές των δρόμων αντοχής και διατηρώντας χαμηλότατο κόστος συμμετοχής.

Τα χρηματικά έπαθλα, θα αποδίδονται στους τρείς πρώτες άνδρες νικητές και στις πρώτες γυναίκες νικήτριες των αγωνισμάτων 10 χιλιομέτρων, στους εννέα αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών.

«Τα Street Relays είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά, ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός. Ξεχωρίζουν από όλους τους άλλους αγώνες ως ο μοναδικός που τα έσοδά του από τις εγγραφές συμμετεχόντων διατίθενται για την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία των περιοχών όπου γίνονται οι αγώνες», αναφέρουν οι διοργανωτές σε ανακοίνωσή τους.

Μέχρι στιγμής μέσα στο 2018 έχουν διεξαχθεί πέντε αγώνες των σκυταλοδρομιών δρόμου και ακολουθούν η Κοζάνη στις 29 Σεπτεμβρίου, η Καβάλα στις 14 Οκτωβρίου, η Λάρισα στις 21 Οκτωβρίου και ο Πειραιάς στις 18 Νοεμβρίου.