Skip to main content

Άνοιξε και το δεύτερο κατάστημα της Optima Bank στη Θεσσαλονίκη

Έως το τέλος του καλοκαιριού η τράπεζα αναμένεται να αποκτήσει παρουσία και στη δυτική πλευρά της πόλης με νέο κατάστημα στον Εύοσμο.

Ανοιχτό για το κοινό είναι από σήμερα επί της Τσιμισκή 17 το δεύτερο κατάστημα της Optima Bank στη Θεσσαλονίκη και 17ο πανελλαδικά

Η Optima Bank έκανε πρεμιέρα στην πόλη τον περασμενο Απρίλιο όταν και άνοιξε για συναλλαγές με το κοινό το πρώτο κατάστημα της στην Εθνικής Αντιστάσεως 51.

Έως το τέλος του καλοκαιριού η τράπεζα αναμένεται να αποκτήσει παρουσία και στη δυτική πλευρά της πόλης, αφού αναμένεται να ανοίξει ένα ακόμα υποκατάστημα στην περιοχή του Ευόσμου, ενώ πανελλαδικά στοχεύει έως το τέλος του χρόνου να ανοίξει άλλα δέκα καταστήματα, φθάνοντας συνολικά τα 27 σε όλη τη χώρα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Optima Bank Γιώργος Τανισκίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «στόχος της τράπεζας είναι ένα σύγχρονο δίκτυο που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές, πραγματικές ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας. "Το μοντέλο "κάθε γωνιά και τράπεζα" είναι ξεπερασμένο, μη βιώσιμο. Εμείς έχουμε περάσει από το παλιό "bricks and mortar" (σ.σ. μοντέλο ανάπτυξης αποκλειστικά μέσω καταστημάτων) στο "clicks and mortar", δηλαδή σε έναν συνδυασμό καταστημάτων και καινοτόμων εργαλείων που αξιοποιούν τις τεράστιες δυνατότητες της ψηφιακής εποχής. Πιστεύουμε σε ένα "Phigital" μέλλον, (σ.σ. μεταξύ φυσικού και ψηφιακού) οπού ο φυσικός κόσμος και οι νέες τεχνολογίες θα βρίσκονται ακόμη πιο κοντά μεταξύ τους».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της τράπεαζας, η στόχευσή της Optima Bank είναι η λιανική τραπεζική, ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Τανισκίδη, «σήμερα καλούμαστε να στηρίξουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα. Θα το κάνουμε στην πράξη. Οι επιχειρήσεις που κατάφεραν να επιβιώσουν ή ακόμη και να ανθίσουν την τελευταία δεκαετία αξίζουν κάθε δυνατή βοήθεια από την πλευρά των τραπεζών».