Skip to main content

Νέο σούπερ μάρκετ από τη Μασούτης στην Αλεξανδρούπολη

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό εμπορικό σημείο της πόλης, διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης, 3 ταμεία και απασχολεί 19 άτομα προσωπικό.

Το 4ο κατάστημα λιανικής στην Αλεξανδρούπολη, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 146, εγκαινίασε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό εμπορικό σημείο της πόλης, διαθέτει 500 τ.μ. χώρο πώλησης σε 2 επίπεδα, 3 ταμεία και απασχολεί 19 άτομα προσωπικό.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., στο νέο κατάστημα οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους 10% φθηνότερα, να βρουν προσφορές 1+1 δώρο και έως και 50% φθηνότερα σε επιλεγμένα προϊόντα με την κάρτα προνομίων mas card, να συμμετάσχουν σε κλήρωση με δώρο 30 απίθανα δώρα και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλάσιους πόντους με κάθε αγορά άνω των 15€.

«Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες λιανικής στην Ελλάδα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και μεγαλώνει το δίκτυο καταστημάτων της», καταλήγει η ανακοίνωση.