Skip to main content

Άνοιξε τις πύλες της η Athens International Jewellery Show 2020

Στην Athens International Jewellery Show, που συνδιοργανώνεται από την ΔΕΘ-Helexpo και την ΠΟΒΑΚΩ, συμμετέχουν πάνω από 270 επιχειρήσεις.

Μία σπουδαία θεματική έκθεση που αγγίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις χαρακτήρισε την Athens International Jewellery Show 2020 ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, που την εγκαινίασε σήμερα το βράδυ στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αττική.

Ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε πως είναι υποχρέωση της κυβέρνησης και της πολιτείας να στηρίξει το ελληνικό κόσμημα, ενώ απευθυνόμενος στους παριστάμενους εκπροσώπους του κλάδου τόνισε πως προάγουν την καινοτομία και δημιουργούν θέσεις εργασίας.

Από την πλευρά του ο οικοδεσπότης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, υπογράμμισε πως και οι επόμενες εκθεσιακές διοργανώσεις με επίκεντρο το ελληνικό κόσμημα θα είναι μεγάλες, καθώς φέτος και συγκεκριμένα από τις 17-19 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση Kosmima στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών, Αργυροχρυσοχόων, Κοσμηματοπωλών, Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), κ. Πέτρος Καλπακίδης, υπογράμμισε πως η Athens International Jewellery Show είναι ένα βήμα για την σύναψη και ανανέωση συνεργασιών. Η ΠΟΒΑΚΩ, κατά τον ίδιο, αναγνωρίζει την σημασία των δύο εκθέσεων και επιδοτεί τις επιχειρήσεις-μέλη της για να συμμετέχουν τόσο στην Kosmima, όσο και στην Athens International Jewellery Show.

Χαιρετισμό στα εγκαίνια της έκθεσης, εκπροσωπώντας και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, απηύθυνε το μέλος του προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Κουράσης.

Στην Athens International Jewellery Show, που συνδιοργανώνεται από την ΔΕΘ-Helexpo και την ΠΟΒΑΚΩ, συμμετέχουν πάνω από 270 επιχειρήσεις.

Οι καινούργιες τάσεις και συλλογές σε χρυσό/ασημένιο κόσμημα, πολύτιμους/ημιπολύτιμους λίθους και ωρολόγια, τα νέα σχέδια σε συσκευασία/διακόσμηση βιτρίνας και οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας αποτελούν το «μενού» της έκθεσης.

Στην έκθεση συμμετέχουν και επιχειρήσεις, που προέρχονται από την Γερμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Βέλγιο, Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο.

φωτογραφία αρχείου