Skip to main content

Άνοιξε το νέο κατάστημα Adidas στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το πρώτο της κατάστημα, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, απέκτησε η γερμανική αλυσίδα αθλητικών ειδών. Τι να περιμένουν οι καταναλωτές.

Πρεμιέρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Καρόλου Ντηλ,  κάνει η αλυσίδα αθλητικών ειδών Adidas.

Στο σύγχρονα και λειτουργικά διαμορφωμένο κατάστημα οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στην αθλητική casual ένδυση και στα αξεσουάρ. Μάλιστα προσφέρει εκπτώσεις σε επιλεγμένα είδη.

Η πολυεθνική εταιρεία, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα brands των Θεσσαλονικέων καταναλωτών, μέχρι σήμερα είχε παρουσία στην πόλη, με δύο καταστήματα outlet, στο One Salonica Outlet Mall και στο Mega Outlet.



Η επιλογή του συγκεκριμένου καταστήματος, που βρίσκεται σε «στρατηγικό» σημείο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Θεσσαλονικέων αλλά και των τουριστών που επισκέπτονται την πόλη. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο κατάστημα, που έμεινε ελεύθερο στις αρχές του χρόνου, πολιορκήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από μεγάλες αλυσίδες ένδυσης, μέχρι η Adidas, να αδράξει την ευκαρία.

Η Adidas, που για περισσότερα από 80 χρόνια πρωταγωνιστεί στο χώρο της αθλητικής και casual ένδυσης, αποτελεί το μεγαλύτερο ευρωπαίο προμηθευτή αθλητικών ειδών και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους τρεις πρώτους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εταιρεία διαθέτει παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες και έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές μόδας όπως οι: Yohji Yamamoto, Stella McCartney καθώς και η Porsche Design Sport.

Η Adidas, σήμερα  απασχολεί παγκοσμίως περί τις 57.000 άτομα, ενώ το 2018 οι πωλήσεις της έφτασαν στα 21,915 δις. ευρώ.