Skip to main content

Άνοιξε το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος στο εμπορικό Κέντρο «Πλατεία»

Μεταφέρθηκε το κατάστημα που η αλυσίδα λειτουργούσε για περίπου είκοσι χρόνια στη περιοχή της ΧΑΝΘ. Έξι τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.
Άνοιξε, στις 4 Μαΐου, όπως ήταν προγραμματισμένο, το νέο κατάστημα της«Κωτσόβολος», στο εμπορικό κέντρο «Πλατεία», στον αριθμό 43 της οδού Τσιμισκή. 
 
Σε χώρους περίπου 2.000 τ.μ. μεταφέρθηκε το κατάστημα που για περίπου 20 χρόνια λειτουργούσε η «Κωτσόβολος», στη περιοχή της ΧΑΝΘ. 
 
Το κατάστημα αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και σε αυτό απασχολούνται 37 άτομα, περίπου διπλάσια από εκείνα που εργάζονταν στο προηγούμενο σημείο πωλήσεων.  
 
Στο ισόγειο, εκτίθενται τα είδη τηλεφωνίας, οι υπολογιστές και διάφορα ηλεκτρονικά gadgets. Στο υπόγειο είναι οι μικροσυσκευές, στον 1ο όροφο οι «μαύρες» συσκευές ( τηλεοράσεις, ηχητικά συστήματα) και οι φωτογραφικές μηχανές, ενώ στο 2ο όροφο είναι τα «λευκά», δηλαδή οι ηλεκτρικές συσκευές. 
 
Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη η αλυσίδα λειτουργεί έξι καταστήματα, όλα εταιρικά. Τα μεγαλύτερα σε τετραγωνικά μέτρα είναι τα καταστήματα Πυλαίας και Ευκαρπίας και τα πιο μικρά, της Τούμπας και του Ευόσμου. 
 
Το 2014 η εταιρεία ανακαίνισε το κατάστημα της Πυλαίας, ενώ έκλεισε το κατάστημα της Σταυρούπολης, ενώ το προσωπικό  μεταφέρθηκε και εργάζεται στο
ανακαινισμένο κατάστημα της Ευκαρπίας.