Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PULL & BEAR ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΙΣΚΗ (ΦΩΤΟ)

Το διατηρητέο ακίνητο, που φιλοξενεί την ισπανική αλυσίδα ένδυσης, απέκτησε μετά από 5 χρόνια ξανά ζωή - Και γυναικείο και αντρικό τμήμα

Mετά από πέντε χρόνια, ένα εμβληματικό ακίνητο επί της οδού Τσιμισκή, αποκτά ξανά ζωή. 

Ο λόγος για το νέο κατάστημα του ισπανικού κολοσσού Inditex και συγκεκριμένα για το brand του ομίλου Pull & Bear, που ειδικεύεται στο νεανικό γυναικείο και αντρικό ένδυμα αλλά και στα αξεσουάρ. Το κατάστημα, ιδιοκτησίας της Trastor ΑΕΕΑΠ, που βρίσκεται στο νούμερο 64, της οδού Τσιμισκή στέγαζε μέχρι το 2014, το F-Sport. 

Μετά την πτώχευση της Fokas, μίας από τις ισχυρότερες εταιρείες ένδυσης και υπόδησης, παρέμεινε κλειστό, δημιουργώντας μία εικόνα εγκατάλειψης.

Σημειώνεται ότι η Trastor ΑΕΕΑΠ είχε αγοράσει το εν λόγω ακίνητο από την Εθνική Leasing, στο πλαίσιο πλειοδοτικού διαγωνισμού, με τίμημα ύψους περί τα  8,45 εκατ. ευρώ.

Χθες, πέντε χρόνια, μετά, υποδέχτηκε στον ολοκαίνουργιο χώρο του, πλήθος Θεσσαλονικέων που έσπευσαν να το επισκεφτούν.

Στο  ισόγειο και στον πρώτο όροφο λειτουργεί γυναικείο τμήμα, ενώ στο υπόγειο βρίσκεται το  αντρικό τμήμα.  

Το κτήριο, που αναπτύσσεται σε επτά ορόφους, δύο υπόγεια, εκτείνεται σε περίπου 2.000 τμ,  και αποτελεί ένα από τα πλέον σημαντικά εμπορικά ακίνητα, στο χαρακτηρισμένο ως «φιλέτο» κομμάτι της οδού Τσιμισκή.

Αν και το ακίνητο αποτέλεσε επί μακρόν «πολύφερνη νύφη» για διεθνείς παίκτες του λιανεμπορίου κατέληξε στον όμιλο Inditex, που γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός στην οδό Τσιμισκή.

Πλέον η Pull & Bear διαθέτει παρουσία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με το καινούργιο της κατάστημα και με ένα ακόμη στον αριθμό 33, της  δημοφιλούς Τσιμισκή.

Το έτερο κάσταστημα της οδού Τσιμισκή, στο ύψος της Παλαιών Πατρών Γερμανού, έκλεισε. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, το συγκεκριμένο κατάστημα, λόγω της εμπορικά στρατηγικής του θέσης, να αποτελέσει πόλο έλξης για όσους ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν ή να ενισχύσουν την παρουσία τους στην Τσιμσική.  

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ