Skip to main content

Άννα Αδριανού: Είμαι ερωτευμένη με τη Θεσσαλονίκη και το κοινό της

Η ηθοποιός μιλά για το θερμό κοινό της Θεσσαλονίκης, τη δύναμη των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία αλλά και την ανάγκη να σπάσει η αλυσίδα της σιωπής.

 

Γέλιο, χαρά, προβληματισμοί, απώλεια, πόνος και μερικές αγκαλιές που δίνουν ανακούφιση και λύτρωση…

Οι Ανθισμένες Μανόλιες ήρθαν στη Θεσσαλονίκη αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό. Πρόκειται για μια παράσταση που εξυμνεί τη γυναικεία φιλία και φέρνει στο φως τις μεγαλύτερες προκλήσεις στις οποίες κρίνονται να ανταποκριθούν οι σύγχρονες γυναίκες. Έξι χαρακτήρες ξεδιπλώνονται στη σκηνή αφήνοντας το κοινό να νιώσει μακριά από στενά, κοινωνικά στερεότυπα. Μιλώντας στη Vwoman.gr, η Άννα Αδριανού, μία από τις πρωταγωνίστριες ακουμπά κρίσιμα κοινωνικά ζητήματα και συνδέεται άρρηκτα με τους θεατές και όσα τους απασχολούν

Ευγενική, άμεση και ευχάριστη – μια σπουδαία ηθοποιός που αγαπά την τέχνη και συμπορεύεται μαζί της για πολλά χρόνια. Λατρεύει τους νέους, είτε πρόκειται για τους συμπρωταγωνιστές της είτε για τους θεατές και πολύ περισσότερο αγαπά τη γυναίκα και θέλει να τη βλέπει να εξελίσσεται και να έχει φωνή στην κοινωνία. Εκθειάζει τη Θεσσαλονίκη και δηλώνει ερωτευμένη μαζί της ενώ τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στο κοινό της που δεν φοβάται να κάνει τη διαφορά, να γελάσει δυνατά, να κλάψει δυνατότερα και να αισθανθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Vwoman.gr.