Skip to main content

Ανοίγει τα φτερά της η Athens Airways για Βουκουρέστι, Μιλάνο, Σόφια

Μέχρι το τέλος του έτους η Θεσσαλονίκη θα συνδεθεί με επιχειρηματικά και εμπορικά κέντρα του εξωτερικού.

Νέα διεθνή δρομολόγια σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με Βουκουρέστι, Μιλάνο και Σόφια προγραμματίζει η Athens Airways μέχρι τέλος του χρόνου. Παράλληλα θα  συνεχίσει και τους χειμερινούς μήνες τα δρομολόγια σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με Χανιά, Ηράκλειο, Μυτιλήνη. 

Οπως ανακοίνωσε η Athens Airways σύντομα η Θεσσαλονίκη θα συνδεθεί αεροπορικά με τη Ρόδο και θα εκτελούνται τρία δρομολόγια την εβδομάδα. 

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος δρομολογίων της Athens Airways, καθώς διατηρεί και για τη χειμερινή περίοδο τα τέσσερα δρομολόγια ανά εβδομάδα σύνδεσης της πόλης με τα Χανιά, τα πέντε δρομολόγια ανά εβδομάδα με το Ηράκλειο.

Η Athens Airways επιδιώκει να αναβαθμίσει τη Θεσσαλονίκη, καθιερώνοντας νέα διεθνή δρομολόγια.



Εταιρικό Προφίλ

Η Athens Airways ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008, και αποτελεί μια νέα ιδιωτική εταιρεία με βάση το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, που ήρθε να προστεθεί δυναμικά στον ελληνικό αεροπορικό κλάδο.

Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδιοκτήτης είναι ο κ. Σάκης Ανδριανόπουλος, ενώ η υπόλοιπη ομάδα διοίκησης αποτελείται από έμπειρα στελέχη, με πολυετή απασχόληση στο κλάδο των αερομεταφορών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στεγάζονται στο Κορωπί Αττικής.

Στόλος

Ο στόλος της Athens Airways αποτελείται από τέσσερα αεροσκάφη τύπου τζετ, ERJ-145 της EMBRAER, ενώ το Μάιο, προστέθηκε ένα επιπλέον αεροσκάφος, τύπου Dash 8-300 της εταιρείας Bombardier, χωρητικότητας 50 επιβατών, με εξαιρετική πτητική συμπεριφορά.

Χριστίνα Καραμανίδου

Business Story
Off