Skip to main content

Ανοίγει τις πύλες της η 1η Εμπορική Έκθεση στη Θάσο

Την 1η Έκθεση Εμπορίου – Παραγωγής – Υπηρεσιών διοργανώνει στο Λιμένα Θάσου, 16-19/4, το τοπικό Σωματείο Επαγγελματιών, με την υποστήριξη του δήμου Θάσου κι άλλων φορέων του νησιού.
Εντείνονται τις τελευταίες μέρες στη Θάσο οι προετοιμασίες για την 1η Έκθεση Εμπορίου – Παραγωγής και Υπηρεσιών, που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Θεαγένη στο Λιμένα, από την ερχόμενη Παρασκευή έως και τη Δευτέρα 19/4.

Το τοπικό Σωματείο Επαγγελματιών διοργανώνει για πρώτη φορά μια φιλόδοξη έκθεση, με στόχο να προβληθούν τα προϊόντα του νησιού, οι υπηρεσίες που παρέχονται στη Θάσο, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές –όπως τα "συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας", που προσφέρονται για αξιοποίηση στα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, τα καταστήματα και τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχής.  Σχετική ενημερωτική ημερίδα οργανώνεται το μεσημέρι της Κυριακής (12μ.) από τον δήμο Θάσου και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατ. Μακεδονίας στους χώρους της Έκθεσης.
Επίσης, στο πλαίσιο της 1ης Εμπορικής Έκθεσης θα φιλοξενηθούν (σε στεγασμένες λυόμενες εγκαταστάσεις και στους υπαίθριους χώρους του γηπέδου) περίπτερα Αρχών, Φορέων, Υπηρεσιών και εταιριών με θέμα την Κατοικία, τον Επαγγελματικό Εξοπλισμό, τη Μηχανοργάνωση, τα Φωτοβολταϊκά, τα Τρόφιμα – Ποτά, τον Γάμο, τη Βάπτιση και το Αυτοκίνητο.
Το Σωματείο Επαγγελματιών ν. Θάσου υποστηρίζεται στη διοργάνωση της Έκθεσης από τον δήμο Θάσου, τη Θασιακή Ένωση Καβάλας, το Σωματείο Ξενοδόχων Θάσου και το Σωματείο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων του νησιού.
Η Έκθεση θα λειτουργεί από τις 6 έως τις 10μμ την Παρασκευή (16/4) και τη Δευτέρα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτή από το πρωί (11 πμ – 10μμ).  Στο πλαίσιό της θα διοργανωθούν και παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά.