Skip to main content

Αντάλλαξαν φανέλες του Πούσκας ο Δένδιας με τον Ούγγρο ΥΠΕΞ

«Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία», είπε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Μια φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Φέρεντς Πούσκας, δώρισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στον Ούγγρο ομόλογό του Πίτερ Σιγιάρτο τιμώντας τη μνήμη του Πούσκας.

Ο κ. Σιγιάρτο δώρισε στον κ. Δένδια μια φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία ο Πούσκας αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής, πριν γίνει προπονητής.

«Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο instagram.

«Δώρισα στον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο (Péter Szijjártó) μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Πούσκας. Ο ομόλογός μου ανταπέδωσε, δωρίζοντας μου φανέλα της μεγάλης εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία μεγαλούργησε ο Πούσκας πριν γίνει προπονητής».