Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΙΝΑΛ ΣΕ ΝΔ: ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και με νέα δήλωση του κ. Μάντζου καλεί τη ΝΔ να δημοσιεύσει αναλυτικό κατάλογο των δικαιούχων του Power Pass.

Πολιτική κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ με φόντο τα ποσά του Power Pass που έχουν ήδη αρχίσει να πιστώνονται στους δικαιούχους.

Το κόμμα της αντιπολίτευσης δια στόματος του αντιπροσώπου του Δημήτρη Μάντζου χαρακτήρισε επικοινωνιακό τέχνασμα το Power Pass, με τη Συγγρού να απαντά πως το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ αντιγράφει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι και με νέα δήλωση του κ. Μάντζου καλεί τη ΝΔ «να δημοσιεύσουν αναλυτικό και πλήρη απολογισμό με τον συνολικό αριθμό δικαιούχων και το ποσό που χορηγήθηκε ανά κλίμακα ποσού. Και τότε θα φανεί ποιος μιλά για την ουσία και ποιος για την επικοινωνία».

Αναλυτικά:

Όσο και να προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να ταυτίσει το λόγο της λογικής με τις κραυγές του λαϊκισμού, θα συγκρούεται διαρκώς με την οδυνηρή πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες νιώθοντας ξένοι στον τόπο τους φέτος το καλοκαίρι.

Είναι λογικό να τους ενοχλεί όταν αποκαλύπτουμε την αποτυχία ακόμη μίας πολυδιαφημισμένης επιδοματικής τους πολιτικής. Την ώρα μάλιστα που τεχνηέντως καλλιέργησαν την προσδοκία των 600€, ενώ η πλειοψηφία λαμβάνει ήδη υποπολλαπλάσια ποσά, που κάθε άλλο παρά ανακουφίζουν πολίτες και επιχειρήσεις.

Αντί, λοιπόν, να μας κάνουν μαθήματα πώς να κάνουμε αντιπολίτευση, τους καλούμε να δημοσιεύσουν αναλυτικό και πλήρη απολογισμό με τον συνολικό αριθμό δικαιούχων και το ποσό που χορηγήθηκε ανά κλίμακα ποσού. Και τότε θα φανεί ποιος μιλά για την ουσία και ποιος για την επικοινωνία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ