Skip to main content

Άντεμ: Μιλάμε για κατάκτηση του πρωταθλήματος στα αποδυτήρια

Ο Βορειομακεδόνας μεσοεπιθετικός μίλησε για τους στόχους των κιτρινόμαυρων και τις προσωπικές του φιλοδοξίες στην ομάδα του Άρη.

Οι παίκτες του Άρη συζητούν στα αποδυτήρια για το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος της Super League. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του ο Βορειομακεδόνας μεσοεπιθετικός των κιτρινόμαυρων, Άλι Άντεμ.

Συγκεκριμένα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη προσαρμογή του στον Άρη: «Μου αρέσει πολύ εδώ, νιώθω πολύ καλά στον Άρη. Περιμένω το ντεμπούτο μου. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, πολύ ποιοτικοί παίκτες, από τους οποίους μπορώ να μάθω».

Για την φυσική του θέση: «Μπορώ να παίξω με την ίδια άνεση τόσο ως αμυντικό όσο και ως επιτελικό χαφ. Ο προπονητής περιμένει από εμένα να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για τους στόχους του Άρη: «Θελουμε να στοχεύουμε ψηλά. Στα αποδυτήρια μιλάμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παίζουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια και να κερδίζουμε».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Προκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση. Είμαστε καλή ομάδα και πιστεύω οτι θα κερδίσουμε».