Skip to main content

Αιχμές Νοτοπούλου ότι ο Μπουτάρης βάζει πλάτη στον Ταχιάο

«Πήρε 10 μέρες στον δήμαρχο από τη συνάντησή του με τον κ. Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;», διερωτάται.

Στην αντεπίθεση, εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, πέρασε η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, μία μέρα μετά τις αιχμές που άφησε ο δήμαρχος για τα κομματικά χρίσματα εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών, φωτογραφίζοντας αυτό του Αλ. Τσίπρα, που επισημοποιήθηκε για την υφυπουργό Εσωτερικών το βράδυ της Παρασκευής, στην ομιλία του στο Παλέ ντε Σπορ.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η κ. Νοτοπούλου υπενθυμίζει στον δήμαρχο ότι «όταν έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου».

«Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;», διερωτάται η ίδια. 

Και σπεύδει να προσθέσει: «Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης». 

Απευθυνόμενη προσωπικά στον ίδιο, μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί ότι ο δήμαρχος βάζει πλάτη στον Νίκο Ταχιάο, καθώς, όπως σημειώνει, στη συνάντησή τους πριν 10 μέρες στο δημαρχείο, ο κ. Μπουτάρης δεν έκανε καμία αναφορά στην περίοδο 1999-2006, όταν ο Νίκος Ταχιάος ήταν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος, ως γνωστόν, καταδικάστηκε σε 12 φυλάκιση για την υπεξαίρεση - μαμούθ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

 «Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006». Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…», αναφέρει χαρακτηριστικά.