Skip to main content

«Antetokounbros» και Εθνική ενώνονται την Κυριακή στο Παλέ (video)

Η φετινή διοργάνωση συνεργάζεται με τη Κιβωτό του κόσμου και τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και φιλοδοξεί να βοηθήσει συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο «Nick Galis Hall» το «Antetokounbros Event» με την παρουσία της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνική ομάδα του 2005.

Το Eurohoops, διοργανωτής του event δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, Γιάννης και Θανάσης αναζητούν αντίπαλο και απευθύνονται στον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος αναλαμβάνει να ξαναμαζέψει την παλιοπαρέα.

Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Χατζηβρέττας, Μιχάλης Κακιούζης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Ζήσης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Δημήτρης Διαμαντίδης που επιστρέφει στη δράση για χάρη των «Antetokounbros» και της φιλανθρωπικής τους δράσης.

Η φετινή διοργάνωση συνεργάζεται με τη Κιβωτό του κόσμου και με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση και φιλοδοξεί με την αμέριστη συμπαράσταση και την καθολική συμμετοχή του κόσμου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα (25 Ιούνη, ΟΑΚΑ) να προσφέρει σε βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.