Skip to main content

Αντετοκούνμπο: Όχι, δεν είμαι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν

Ο MVP του NBA αποκάλυψε πως οι αγαπημένοι του παίκτες είναι οι Τζόρνταν, Τζέιμς, Ντουράντ, Γκαρνέτ, Μπράιαντ, Τζόνσον, Κάρι και Λίλαρντ.

Σε πληθώρα ερωτήσεων του κόσμου απάντησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιώντας live στο Instagram μαζί με την κοπέλα του, Μαράια.

Ο MVP του NBA ξεκαθάρισε πως δεν πιστεύει ότι είναι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν ενώ αποκάλυψε τους αγαπημένους του παίκτες.

Πιο αναλυτικά, αφού ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς ξεκαθάρισε πρώτα σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν είναι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν πως «όχι, δεν είμαι καλύτερος του Μάικλ Τζόρνταν», στην συνέχεια είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα.

Για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του παίκτες: Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Κέβιν Γκαρνέτ, Κόμπι Μπράιαντ, Μάτζικ Τζόνσον, Στεφ Κάρι, Ντέιμιεν Λίλαρντ.

Για το ποιοι θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών: ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’Νιλ και Καρίμ Αμντούλ-Τζαμπάρ.

Για το ποιοι θεωρεί ότι είναι οι καλύτεροι αμυντικοί στο ΝΒΑ (με τη Μαράια να αναφέρει τα ονόματα των Καουάι Λέοναρντ, Γιάννη και Άντονι Ντέιβις): Πολ Τζορτζ, Πάτρικ Μπέβερλι, Μάρκους Σμαρτ, Μπρουκ Λόπεζ.

Για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του: Όταν οι Μιλγουόκι Μπακς απέκλεισαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς στα περσινά play-off γιατί ήταν η πρώτη φορά που πέρασε τον πρώτο γύρο.

Για το ποιες ομάδες παρακολουθούσε στο ΝΒΑ όταν ήταν μικρός: Τους Λος Άντζελες Λέικερς λόγω Κόμπι Μπράιαντ και τους Σικάγο Μπουλς λόγω Μάικλ Τζόρνταν.

Για το ποιοι είναι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον ίδιο: Ροναλντίνιο και Κιλιάν Εμπαπέ.