Skip to main content

Αντετοκούνμπο: Όποιος κι αν είναι αντίπαλος θα είμαστε έτοιμοι

«Είναι φανταστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Ελληνας άσος και σταρ των Μπακς, που είναι φαβορί για τον τίτλο του MVP

Απόλυτα ικανοποιημένος και συγκρατημένα αισιόδοξος για την συνέχεια εμφανίσθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, λίγο μετά την πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς, στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας του ΝΒΑ.

«Είναι φανταστικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Ελληνας άσος, που είναι φαβορί για τον τίτλο του MVP, και πρόσθεσε: «Ημασταν έτοιμοι και αποφασισμένοι. Δεν αντιμετωπίσαμε με χαλαρότητα τον αγώνα και κάναμε τη δουλειά μας. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και τελειώσαμε την σειρά. Στον πρώτο αγώνα δεν ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, δεν ήμασταν… εμείς. Στη συνέχεια εμφανιστήκαμε με διαφορετική προσέγγιση, με ένστικτο δολοφόνου και πήραμε τέσσερις νίκες. Τόσο οι Ράπτορς, όσο και οι Σίξερς είναι καλές ομάδες. Όποιος και να είναι αντίπαλος θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Εμείς κοιτάμε τους εαυτούς μας. Εάν συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα, θα είμαστε μια χαρά».