Skip to main content

Άντεξε με δέκα ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης, 0-0 με Μπέτις

Οι Ισπανοί ήταν εμφανώς ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κρατήσουν ακέραιη την εστία τους.

Τον πρώτο του βαθμό στους ομίλους του Europa League απέσπασε ο Ολυμπιακός, που ήρθε ισόπαλος με 0-0 απέναντι στη Μπέτις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Οι Ισπανοί ήταν εμφανώς ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κρατήσουν ακέραιη την εστία τους, ακόμη και μετά την αποβολή του Τσιμίκα στο 73'.

Το συγκρότημα του Μαρτίνς έχασε μάλιστα τρεις καλές ευκαιρίες να βρει τη μπάλα στα δίχτυα με τον Φετφατζίδη, Χασάν και Ποντένσε.

Οι ενδεκάδες:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπουχαλάκης (35' Νάτχο), Φετφατζίδης (71' Χριστοδουλόπουλος), Ποντένσε (80' Τοροσίδης), Φορτούνης, Χάσαν.

ΜΠΕΤΙΣ (Σετιέν): Ρόμπλες, Μαντί, Χάβι Γκαρσία, Σίδνεϊ, Γκουαρδάδο, Μπαραγκάν, Λο Σέλσο (83' Ινούι), Σέρχιο Λεόν (72' Κανάλες), Τέγιο, Χοακίν (80' Σανάμπρια), Λορέν Μορόν.