Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε με ΙΧ την 21χρονη

Στο στόχαστρο των αστυνομικών η διαδρομή του από την Καμάρα μέχρι να παρατήσει το όχημα στην Περιφερειακή - Έβγαλε τις πινακίδες του αμαξιού του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε την 21χρονη στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη, τραυματίζοντάς τη σοβαρά και εγκαταλείποντάς τη αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Ενδεχόμενη σύλληψη τις επόμενες ώρες θα γίνει στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο έχει διάρκεια 48 ώρες καθώς η παράσυρση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της έρευνας μετέφεραν το όχημα που βρέθηκε εχθές στην Περιφερειακή οδό, στην έξοδο προς Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, και ταυτοποιήθηκε ότι εμπλέκεται στο συμβάν προκειμένου να το ερευνήσουν και να το ελέγξουν για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό.

Στο στόχαστρό τους έχει μπει και η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης ερευνώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης παρέσυρε αρχικά την κοπέλα, χτύπησε σε σταθμευμένο όχημα, έβαλε όπισθεν και στη συνέχεια πάτησε την 21χρονη.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη - Μαρτυρία: «Το αυτοκίνητο χτύπησε δύο φορές την 21χρονη στην Καμάρα»

Εγκατέλειψε το σημείο με μεγάλη ταχύτητα, βγήκε στον Περιφερειακό όπου και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο αφού πρώτα έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς νοσηλεύεται από εχθές σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ έχει διασωληνωθεί.

Το βίντεο από τη στιγμή της παράσυρσης

Zει με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή η 21χρονη

Η 21χρονη φοιτήτρια Κτηνιατρικής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις σε κεφάλι και ορθοπεδικά τραύματα και βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, η κατάσταση της υγείας της είναι σοβαρή, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και θλάση σε πνεύμονα και σπλήνα.

Η κοπέλα ζει τις τελευταίες ώρες με μηχανική υποβοήθηση σε καταστολή, με την οικογένεια και τους φίλους να ελπίζουν σε ένα θαύμα των γιατρών στο «Παπαγεωργίου».