Skip to main content

Αντιδήμαρχος… Μπάνε Πρέλεβιτς!

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς σκέπτεται να… αγωνιστεί και για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του διευρυμένου δήμου Πανοράματος-Χορτιάτη-Πυλαίας. Της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου
Της  Μελίνας Καραπαναγιωτιδου
melkar4@yahoo.gr

Το 1988 ένας «τίγρης» μπήκε στον ΠΑΟΚ και κατέκτησε την καρδιά των Ελλήνων. Λίγα χρόνια αργότερα και η κόρη του κατέκτησε την πρώτη θέση στα καλλιστεία. Σήμερα ο Μπάνε Πρέλεβιτς σκέπτεται να… αγωνιστεί και για μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του διευρυμένου δήμου Πανοράματος-Χορτιάτη-Πυλαίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο υποψήφιος δήμαρχος με το χρίσμα της ΝΔ τον θέλει στην… ομάδα του, διότι με Μπάνε και ΠΑΟΚ μπορεί να απογειωθεί! 

Να θυμίσουμε ότι με τον ΠΑΟΚ ο … υποψήφιος κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991, το Κύπελλο Κόρατς το 1994, το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992, καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας το 1995. Επίσης αγωνίστηκε στους τελικούς του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1992 και 1996 και στο final four της Ευρωλίγκα το 1993. Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ την αγωνιστική περίοδο 1999-2000, με σκοπό να κλείσει την 14χρονη καριέρα του.

Είναι παντρεμένος με τη Σερβίδα Νεβένα Μαριάνοβιτς κι έχουν αποκτήσει δύο κόρες. Η μία εξ αυτών, Άννα Πρέλεβιτς, κέρδισε τα φετινά καλλιστεία Σταρ Ελλάς… εκλογή που δημιούργησε πολλές αναταράξεις.

Σημείωση: Στο γειτονικό δήμο Θέρμης με το χρίσμα της ΝΔ και κυρίως του πρόεδρου Αντώνη Σαμαρά κατεβαίνει δήμαρχος ένας ακόμη ΠΑΟΚτσής. Πρόκειται για τον πρώην πρόεδρο Νίκο Βεζυρτζή, ο οποίος πόρτα πόρτα μιλάει σε όλους τους  δημότες.