Skip to main content

Αντιδράσεις ΑΔΕΔΥ για τα νέα μέτρα

Την εκτίμησή του ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν θα είναι τα τελευταία εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σ. Παπασπύρος, απευθύνοντας κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία της επόμενης Τετ
Την εκτίμησή του ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση δεν θα είναι τα τελευταία εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ, Σπύρος Παπασπύρος, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι χθεσινές αναγγελίες του πρωθυπουργού επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις της Ένωσης και αυτός είναι ο λόγος που αποφασίστηκε η Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση στις 10 Φλεβάρη.

«Τα μέτρα δεν θα είναι τα τελευταία και ως εκ τούτου και για αυτά, αλλά και για τη συνέχειά τους, η συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις της επόμενης Τετάρτης είναι καθοριστική για τις εξελίξεις. Ο λόγος τώρα είναι στους εργαζόμενους», επεσήμανε ο κ. Παπασπύρος.

Εξάλλου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ σημείωσε ότι τα μέτρα δεν θα έχουν σημαντική απόδοση για τα δημόσια έσοδα, ενώ υποβαθμίζουν το βιοτικό επίπεδο των εργαζομένων.