Skip to main content

Αντιδράσεις για γεύμα Μητσοτάκη σε βεράντα βουλευτή στην Ικαρία (vid)

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από γείτονα και αναρτήθηκε στο Twitter, φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει σε βεράντα που βρίσκονται περίπου 20 άτομα

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσω των social media που δείχνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να γευματίζει, μαζί με συνεργάτες του, στη βεράντα σπιτιού, κατά τη σημερινή επίσκεψή τους στους Φούρνους Ικαρίας.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε από γείτονα και αναρτήθηκε στο Twitter, φαίνεται ο πρωθυπουργός να γευματίζει σε βεράντα που βρίσκονται περίπου 20 άτομα.

Το σπίτι, στο οποίο γευματίζει ο πρωθυπουργός, ανήκει στον βουλευτή Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόδουλο Στεφανάδη, ο οποίος μιλώντας στο ethnos.gr, επιβεβαίωσε τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι του και την αυθεντικότητα της φωτογραφίας, τονίζοντας ωστόσο πως «είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα. Στο ένα τραπέζι κάθισαν 7 άτομα και στο άλλο 4», και συμπληρώνοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείπνησε με συνεργάτες και τοπικούς παράγοντες της περιοχής.