Skip to main content

Η απάντηση του Σωκράτη Μάλαμα που ζήτησε να κατέβει πανό για τον Λιγνάδη σε συναυλία του

Οι θεατές σήκωσαν πανό με το μήνυμα «Βιαστής είναι» και ο τραγουδοποιός ζήτησε να κατέβει και να αναρτηθεί αργότερα. Οι αντιδράσεις και η απάντησή του

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η στάση του γνωστού τραγουδοποιού και ερμηνευτή, Σωκράτη Μάλαμα σχετικά με το πανό που αναρτήθηκε από παρευρισκόμενους σε συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου με τη φράση «Βιαστής είναι», που αφορούσε στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής, όταν οι θεατές σήκωσαν το πανό στη διάρκεια της συναυλίας, σταμάτησε τη μουσική και αφού τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή.

Ωστόσο, πολλοί ήταν αυτοί που διαφώνησαν με τη στάση του ερμηνευτή και το σχολίασαν στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες, πολίτες που παρακολούθησαν τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα, σήκωσαν πανό στο οποίο επίσης αναγραφόταν «Βιαστής είναι». Το πανό κρέμασαν αργότερα και στη γέφυρα Αλκαζάρ.

Ο Σωκράτης Μάλαμας δημοσίευσε σήμερα στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook το βίντεο με το χθεσινό περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του για το συμβάν. Δείτε το εδώ: