Skip to main content

Αντιεξουσιαστές για ΑΣΟΕΕ: Το στέκι θα είναι πάντα δικό μας

Οι αντιεξουσιαστές λένε ότι «το στέκι θα είναι πάντα δικό μας» και δεν παραλείπουν να επιτεθούν λεκτικά και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Στο τελεσίγραφο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για εκκένωση των καταλήψεων εντός 15 ημερών, απαντούν οι αντιεξουσιαστές που ανακατέλαβαν το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ

Σε ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «το στέκι θα είναι πάντα δικό μας» και δεν παραλείπουν να επιτεθούν λεκτικά και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Εμμανουήλ Γιακουμάκη ενώ κατηγορούν τις αστυνομικές αρχές πως σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές, έκλεψαν υπολογιστή που βρισκόταν σε δεύτερο χώρο του «στεκιού», ο οποίος δεν είχε εκκενωθεί.

Δηλώνουν τέλος «αμετανόητοι και πιστοί στους αγώνες και τις δικές τους πολιτικές αξίες».

«Δεν μας τρομοκρατούν τα επικοινωνιακά παιχνίδια Χρυσοχοΐδη-Γιακουμάκη και θα είμαστε μόνιμα στα υπόγεια και στα αναχώματα του πολέμου απέναντι στο κράτος και πρυτανικές αρχές. Δεν απαντάμε σε τελεσίγραφα και οι καταλήψεις μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης», καταλήγουν.