Skip to main content

Αντικαθίστανται κατεστραμμένα στηθαία σε δύο ΕΟ της Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας και επί της 30ης Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο- Ταγαράδες- Βασιλικά”

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας και επί της 30ης Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο- Ταγαράδες- Βασιλικά” θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας:

1) Επί της νησίδας της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας πριν τη διασταύρωση Ρυσίου με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 7 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

2) Επί της δεξιάς οριογραμμής της 30ης Επαρχιακής Οδού “Ρύσιο- Ταγαράδες- Βασιλικά” στο ύψος της Σουρωτής και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας. Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί από την Πέμπτη 9 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.30 το πρωί.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Φωτογραφία αρχείου