Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ποικιλία δώρων στο χριστουγεννιάτικο Flea Market φοιτητών του ΑΠΘ (φωτο+vid)

Συνολικά 29 φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες συμμετέχουν στο 3ο Flea market ΑΠΘ Christmas edition στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών του ΑΠΘ.

Xειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, τσάντες, βιβλία και διακοσμητικά, μεταχειρισμένα ρούχα, υποδήματα και έπιπλα, μέχρι ορυκτά και πετρώματα, και κάθε είδους προϊόντα που παράγονται από φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες, διατίθενται στην υπαίθρια ανοιχτή αγορά που έχει στηθεί από σήμερα στο ΑΠΘ.

Συνολικά 29 φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες συμμετέχουν στο 3ο Flea market ΑΠΘ Christmas edition στον αύλειο χώρο της Αίθουσας Τελετών του ΑΠΘ, μια διήμερη δράση που συνοδεύεται με μουσική από dj που διοργανώθηκε από το Γραφείο Συντονισμού Εθελοντών και Φοιτητικών Δράσεων ΑΠΘ.

Με πολύ κέφι και προθυμία οι φοιτητές ενημερώνουν τον κόσμο για τα προϊόντα που πωλούν, αλλά και για τις δράσεις των ομάδων τους, για την ενίσχυση των οποίων θα διατεθούν τα έσοδά τους.

«Συμμετέχουμε με χειροποίητα κοσμήματα, σοκολατάκια σε ατομική συσκευασία με το αυτοκόλλητο της ομάδας και συνδετηράκι και παράλληλα μπορούμε να απολαύσουμε έναν καφέ και να σας ενημερώσουμε για τη δράση της ομάδας μας», είπαν στη Voria.gr o Νίκος Μπεγλής και η Μαρία Ουζουνίδου από την ομάδα Biomedical Engineering του ΑΠΘ.

Οι φοιτητικές και εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν στο Flea Market είναι οι: @thess__handmade, AIESEC στο ΑΠΘ, ARTificials, AUTh SEG Student Chapter, B.A.T (Bio AUTh Team), Cherrybomb, El Mamy de AUTh, Freyja's Thrift, Full Metal, Jewellerist, Gemcore, Honeybead.accessories, HotStuff, IAAS ΑΠΘ, IACES LC Thessaloniki, Inefan, Lila in Colors, ReAcTiON AUTh, Salsa ΑΠΘ - Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, Yallternative, Γίνε η διαφορά, Δράση για την άγρια ζωή, Σ.Χ.Ε.Φ. (I.F.E.S.), Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών και Σπουδαστών Θεσσαλονίκης, shotgun.kitty, EMBs IEEE AUTH, Wardrobethrift, Nephelely, Περιβαλλοντική Ομάδα ΑΠΘ, BEST Thessaloniki.

Η υπαίθρια αγορά θα είναι ανοιχτή και αύριο και ώρες 13:00 με 20:00. Τη δράση θα πλαισιώσει αύριο στις 18:00 συναυλία από δύο φοιτητικές μπάντες του ΑΠΘ, τις «Κανβινήτισσες» και τους «Παξιμαδοκλέφτες», με παραδοσιακή μουσική και διασκευασμένα ρεμπέτικα.