Skip to main content

Αντίο στη Μπαρτσελόνα με δάκρυα για τον Λιονέλ Μέσι (vid)

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έβαλε τα κλάματα πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου με αφορμή την αποχώρησή του από τον σύλλογο της Βαρκελώνης

Λύγισε στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι, πριν ακόμα ξεκινήσει τις δηλώσεις. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, μπαίνοντας στον χώρο όπου τον περίμεναν δημοσιογράφοι αλλά και δικοί του άνθρωποι, έβαλε τα κλάματα, συγκλονίζοντας τους παρευρισκόμενους.

Ο πρώην πλέον άσος της Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα της Βαρκελώνης, ενδεχόμενο το οποίο, όπως τόνισε, δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ. Δήλωσε επίσης ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να παραμείνει στο αγαπημένο του κλαμπ, ωστόσο, λόγω του θέματος που προέκυψε με την ισπανική Λίγκα αυτό δεν ήταν εφικτό.

«Μεγάλωσα με τις αξίες αυτής της ομάδας και προσπάθησα να κρατήσω την ταπεινότητα και τον σεβασμό που υπαγορεύει το γεγονός ότι φορούσα τη φανέλα της Μπάρτσα» τόνισε ο Αργεντινός σταρ και συμπλήρωσε: «Θέλω αυτό να μου αναγνωριστεί, πέρα από το τι έκανα στο γήπεδο».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς θα είναι ο σύλλογος χωρίς αυτόν, o Λιονέλ Μέσι ανέφερε πως «η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Οι παίκτες φεύγουν κι έρχονται. Στην αρχή θα είναι παράξενα, αλλά θα το συνηθίσει ο κόσμος».

Αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο «Λίο» υπογράμμισε πως δεν έχει αποφασίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, ενω αποκάλυψε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία πιθανότητα. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την εφημερίδα «L’ Equipe» o 34χρονος άσος θα ταξιδέψει στο Παρίσι μέχρι αύριο, Δευτέρα, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.