Skip to main content

Αντιπεριφερειάρχης Χαλκδικής: Θα δεχτούμε ισχυρό πλήγμα λόγω κακοκαιρίας

Ο αντιπεριφερειάρχης τονίζει ότι η Χαλκιδική είναι από τους νομούς που θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα και παράλληλα καλεί τους κατοίκους να προσέχουν.

Ισχυρή σύσταση στους κατοίκους της Χαλκιδικής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σήμερα και αύριο λόγω κακοκαιρίας απευθύνει ο αντιπεριφειάρχης Ιωάννης Γιώργος.

Όπως αναφέρει, η Χαλκιδική είναι από τους νομούς που θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα και παράλληλα καλεί τους κατοίκους να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας.

Η ανάρτησή του:

«Καλημέρα σε όλους.Θερμή παράκληση για το διήμερο Κυριακή και Δευτέρα ας είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί!Η Χαλκιδική μας είναι από τους νομούς που θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα από την κακοκαιρία. Ας ακολουθήσουμε τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας κι ας μην μετακινηθούμε αν δεν υπάρχει ανάγκη. Με σωστή οργάνωση και επαγρύπνηση θα τα καταφέρουμε!».

Υπενθυμίζεται ότι ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις