Τρίτη 7 Ιουλίου 2020
x

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ - ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες των αυτοπτών αναφορικά με το έγκλημα που πραγματοποιήθηκε στο Καλοχώρι, το βράδυ της Κυριακής.

Μαρτυρίες των αυτοπτών εξετάζουν οι αστυνομικοί συλλέγοντας ενοχοποιητικά στοιχεία για να συνδέσουν τον δράστη με το έγκλημα που πραγματοποιήθηκε στο Καλοχώρι, το βράδυ της Κυριακής (δείτε εδώ).

Αξιωματικός της ΕΛΑΣ ανέφερε στη Voria.gr ότι αφορμή για την αιματηρή συμπλοκή αποτέλεσε περιστατικό που σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στην ίδια περιοχή. Τότε δύο νεαροί -μέλη της μίας παρέας διαπληκτίστηκαν μ' έναν 14χρονο τον οποίο έδειραν και του άρπαξαν το κινητό. Ο τελευταίος φώναξε τους φίλους του από τα Διαβατά και η συνέχεια δόθηκε στην πλατεία του Καλοχωρίου, με τη γνωστή τραγική κατάληξη.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν εννέα άτομα, εκ των οποίων τα οκτώ παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Και οι οκτώ ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς ζήτησαν να παραστούν στην κηδεία του 22χρονου που θα γίνει αύριο. Θα δικαστούν την 1η Φεβρουαρίου (δείτε εδώ).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ