Skip to main content

Νοτοπούλου σε αγρότες: Ίσως την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη ο Τσίπρας

Δεσμεύθηκε πως θα προσπαθήσει να προγραμματίσει συνάντηση με τους αγρότες, εφόσον ο πρωθυπουργός επισκεφθεί την Πέμπτη τη Θεσσαλονίκη

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνάντησης εκπροσώπων των αγροτών από τα ενεργά μπλόκα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ακόμη και εντός της τρέχουσας εβδομάδας, στη Θεσσαλονίκη, άφησε η υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου, κατά τη σημερινή της συνάντηση με αντιπροσωπεία αγροτών από τα Πράσινα Φανάρια, που βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα έξω από το ΥΜΑΘ, με τα τρακτέρ τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κα. Νοτοπούλου ανέφερε στους αγρότες ότι υπάρχει περίπτωση ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ δεσμεύθηκε πως θα προσπαθήσει να προγραμματίσει τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες κατέθεσαν τα αιτήματά τους και ζήτησαν να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τον κ. Τσίπρα και τα συναρμόδια υπουργεία. Μεταξύ άλλων, οι αγρότες ζητούν από την κυβέρνηση να θεσπιστούν φορολογικές ελαφρύνσεις, εξυγίανση του ασφαλιστικού και λήψη μέτρων για τη μείωση του κόστους παραγωγής.

Εξάλλου, αύριο στις 13:00 θα πραγματοποιήσουν συνεδρίαση στο μπλόκο του Προμαχώνα όλα τα συντονιστικά των αγροτών, προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.