Skip to main content

Aντισημιτική ρητορική Αλεξανδρή για Μπλατ:Ψεύδεται γιατί είναι Εβραίος

Ο «Τίγρης» τοποθετήθηκε για την άγνοια του κόουτς του ΟΣΦΠ περί απουσίας των Πειραιωτών από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Τις έντονες αντιδράσεις της φίλαθλης κοινής γνώμης προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή εναντίον του Ντέιβιντ Μπλατ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Sportdog».

Ο «Τίγρης» αναφερόμενος σε δήλωση του Αμερικανοισραηλινού κόουτς του Ολυμπιακού ισχυρίστηκε πως είναι λογικό και επόμενο να λέει ψέματα επειδή είναι... Εβραίος.

Χαρακτηριστικά, ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή ρωτήθηκε σχετικά με την άποψή του αναφορικά με την δήλωση Μπλατ περί άγνοιας για την απουσία του Ολυμπιακού από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό απαντώντας:

«Με εξέπληξε αυτό που είπε, γιατί ένας προπονητής του μεγέθους του Μπλατ, με τις γνώσεις και τις γνωριμίες του, δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι. Πιστεύω ότι γνωρίζει τα πάντα, δεν είναι χθεσινός, αλλά αν λάβουμε υπόψη ότι έχει και εβραϊκό αίμα μέσα του, θεωρώ ότι ψεύδεται με αυτό που είπε. Πιθανά να το είπε, χωρίς να γνωρίζω μια απλή εικασία κάνω, γιατί περισσότερο δεν ήθελε να πάρει θέση. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Αποκλείεται να μην το γνώριζε όταν ήδη ο Ολυμπιακός έχει βγάλει ανακοινώσεις, έχει πάρει επίσημα θέση, έχει ρωτήσει στην Αδριατική Λίγκα για τη συμμετοχή του εκεί».