Skip to main content

Μιάμιση ώρα νωρίτερα επέστρεψε στον Κορυδαλλό ο Κουφοντίνας

Έδωσε το «παρών» στην πύλη των φυλακών - Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη ζήτησε και έλαβε 48ωρη άδεια για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια έγκλειστος

Μιάμιση ώρα πριν λήξει η 48ωρη άδειά του, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον γιο του, Έκτορα, έδωσε το «παρών» στην πύλη των φυλακών Κορυδαλλού για να επιστρέψει στη φυλακή όπου κρατείται τα τελευταία χρόνια. Ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη αναχώρησε λίγο μετά τις 9 το πρωί από το σπίτι του στον Βαρνάβα.

Ο Κουφοντίνας ζήτησε και έλαβε 48ωρη άδεια για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης πέρασε χαμογελαστός το κατώφλι των φυλακών.

Σε όλη την διάρκεια της άδειάς του βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση προκειμένο να αποφευχθεί ένα φιάσκο ανάλογο με αυτό του Χριστόδουλου Ξηρού ο οποίος το 2014 δεν είχε επιστρέψει στη φυλακή μετά από άδεια που είχε λάβει.

Άνδρες των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσαν το ηγετικό μέλος της 17Ν από την πρώτη στιγμή που πέρασε τις «πύλες» των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να μεταφερθεί στο σπίτι του στον Βαρνάβα, μαζί με τη γυναίκα του Αγγελική Σωτηροπούλου και τον γιο του Έκτορα.