Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΑΝΤΙΘΕΤΗ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ

Το προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης για την ΔΕΗ στερείται σοβαρότητας, εκτίμησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Την αντίθεσή της στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για την ΔΕΗ, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί αύριο στη Βουλή, εξέφρασε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μετά από σύναντηση που είχε με εκπροσώπους της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

«Το προσχέδιο νόμου της κυβέρνησης για την ΔΕΗ στερείται σοβαρότητας, καλύπτει μόνο τις επικοινωνιακές ανάγκες της, και συνεχίζει την προσπάθειά της για «ξήλωμα» των συλλογικών συμβάσεων» ανέφερε η κ. Γεννηματά.

«Δεν είναι δυνατόν να έρχεται Νομοσχέδιο για την ΔΕΗ, χωρίς Επιχειρησιακό Σχέδιο για την πορεία της, χωρίς νέο σχέδιο για τον μακροχρόνιο ενεργειακό σχεδιασμό της χώρας» πρόσθεσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

«Επισημαίνουμε ότι θα σταθούμε ενεργά απέναντι στην λογική της ΝΔ που με το σχέδιο αυτό, δημιουργεί εργαζόμενους δύο ταχυτήτων, καταργεί ουσιαστικά Συμβάσεις και Κανονισμούς και προετοιμάζει αδιαφανείς προσλήψεις «ημετέρων», στα πρότυπα των μαζικών ρουσφετιών που έκανε το 1993» επισήμανε η Φώφη Γεννηματά.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ