Skip to main content

Αντίθετος στις νομοθετικές ρυθμίσεις ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

Την αντίθεσή του με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου σχετικά με την «εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης και τη σύσταση εγγυητικού κεφαλαίου ιδιωτικής ασφάλισης ζωής» εξέφρα
Την αντίθεσή του με τις νομοθετικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιο νόμου που κατατέθηκε πρόσφατα σχετικά με την «εποπτεία της ιδιωτικής ασφάλισης και τη σύσταση εγγυητικού κεφαλαίου ιδιωτικής ασφάλισης ζωής» εξέφρασε ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια, σε συνέντευξη τύπου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

«Το προαναφερθέν σχέδιο νόμου, δυστυχώς, δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα που υφίστανται, αφού αποκλείει εκ των προτέρων κάθε ελπίδα για την πλήρη αποκατάσταση των ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια», ανάφεραν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.

Επίσης, επεσήμαναν ότι υπέβαλαν μήνυση κατά του τέως προέδρου του Ομίλου Παύλου Ψωμιάδη, αλλά και ανώτερων στελεχών του. Οι ζημιωθέντες εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο σενάριο πώλησης της Aspis Bank στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου υπογράμμισαν ότι υπάρχουν συνολικά 1 εκατ. ζημιωθέντες από τη διακοπή λειτουργίας του ομίλου και ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν ασφαλισμένοι που έχουν πληρώσει και αυτή τη στιγμή είναι ασθενείς και δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη.