Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΥΡΟ Ο ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Αλλαγή» Κωνσταντίνος Καρπούζης δηλώνει αντίθετος στο κλείσιμο του παιδικού σταθμού.

Την αντίθεσή του στο κλείσιμο των παιδικών σταθμών σε Πυλαία και Φίλυρο εκφράζει ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης «Δημιουργική Αλλαγή» Κωνσταντίνος Καρπούζης.

«Εμείς σαν δημοτική παράταξη είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο των δημοτικών παιδικών σταθμών και στην απόλυση των εργαζομένων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πυλαίας Χορτιάτη σε συνεδρίαση του αποφάσισε το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στο Φίλυρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Καρπούζη:

Με την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής αρχής έκλεισε ο Παιδικός Σταθμός στην Πυλαία, τώρα λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα έκλεισε ο Παιδικός Σταθμός στο Φίλυρο. Αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος αν μπορούν οι γονείς να ανταπεξέλθουν;  Ήδη οι νέοι γονείς σε πολλά θέματα είναι εκτεθειμένοι. Αντιλαμβάνονται οι διοικούντες ότι έτσι αποθαρρύνουν τους νέους από το να γίνονται γονείς. Αυτή είναι η κοινωνική πολιτική του Δήμου; Εμείς σαν δημοτική παράταξη είμαστε αντίθετοι στο κλείσιμο των δημοτικών παιδικών σταθμών και στην απόλυση των εργαζομένων. Τα voucher είναι ΕΣΠΑ, ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι θα συνεχιστούν; Τώρα μπορούν να τα στέλνουν οι γονείς στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, αργότερα θα μπορούν; To 2014 είχαμε πρόβλημα σχολικής στέγης στα δημοτικά σχολεία. Τώρα έχουμε πρόβλημα σχολικής στέγης στα Δημοτικά, στα Νηπιαγωγεία και στους Παιδικούς Σταθμούς. Αργότερα τι θα γίνει; Mήπως οι Έλληνες δεν πρέπει να μορφώνονται και να διαπαιδαγωγούνται με δωρεάν παιδεία;
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ