Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΝΤΩΝΙΟΥ: AΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ

Η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη έστειλε το μήνυμά της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

«Με κεντρικό σύνθημα «Δώσε αίμα. Κράτησε τον κόσμο ζωντανό», τιμούμε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Σημειώνει ότι «ευχαριστούμε τους αφανείς ήρωες σε όλο τον κόσμο για την ανιδιοτελή προσφορά του δώρου της ζωής. Αυτή την πράξη αγάπης και αλτρουισμού γιορτάζουμε κάθε μέρα και κάθε στιγμή, απευθύνοντας κάλεσμα, σε όσους μπορούν, να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες».

Στη συνέχεια υπογραμμίζει ότι «εκφράζουμε, για μία ακόμη φορά, την ευγνωμοσύνη μας και σε όλους εκείνους τους εθελοντές, που στις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες, λόγω πανδημίας, λειτούργησαν με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ευαισθησίας και ευσυνειδησίας απέναντι στον συνάνθρωπο και το σύστημα υγείας», ενώ καταλήγει λέγοντας ότι «ας αφιερώσουμε, λοιπόν, 10 λεπτά από το χρόνο μας για να δίνουμε αίμα και να προσφέρουμε ζωή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ