Skip to main content

Αυτοκτόνησε ο 48χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του στη Θεσσαλονίκη

Ο 48χρονος απαγχονίστηκε μέσα στα κρατητήρια στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατούνταν - Κρεμάστηκε με τον επίδεσμο που είχε στο χέρι του.

Απαγχονισμένος βρέθηκε σήμερα το πρωί ο 48χρονος ο οποίος δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του σε διαμέρισμα της οδού Γραβιάς στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον φονιά της 56χρονης

Ο 48χρονος από τη Γεωργία απαγχονίστηκε μέσα στα κρατητήρια στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατούνταν. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, κρεμάστηκε από τα κάγκελα που έχει η πόρτα του κελιού στο οποίο κρατείτο με τον επίδεσμο που είχε στο χέρι του, καθώς έφερε τραύματα. Εντοπίστηκε απαγχωνισμένος περίπου στις 7 το πρωί κατά τη διαδικασία του ελέγχου. Να σημειωθεί ότι οι έλεγχοι των κρατουμένων πραγματοποιουνται τακτικά και κατά τη διάρκεια του ελέγχου που είχε γίνει νωρίτερα είχε διαπιστωθεί ότι κοιμόταν.

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος πέρασε την περασμένη Τρίτη το κατώφλι του εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες, και στη συνέχεια της 4ης τακτικής ανακρίτριας, όπου πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να ετοιμάσει την απολογία του. Μετά τον θάνατό του, όπως είναι λογικό, θα σταματήσει η ποινική διαδικασία σε βάρος του, ενώ θα γίνει η σχετική προανακριση για το συμβάν.