Skip to main content

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών για το Final Four της Ρόδου

Ο Γιώργος Βασιλειάδης απαγόρευσε οργανωμένες - μεμονωμένες μετακινήσεις φιλάθλων των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ηρακλή και Παναθηναϊκού στο νησί των Ιπποτών

Στοπ σε οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στο Final Four του κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ που θα διεξαχθεί το τριήμερο 20 - 22 Απριλίου στη Ρόδο έβαλε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Σημειώνεται πως αύριο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στις 17:00 ενώ ο Ηρακλής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στις 20:00 με τις δύο αναμετρήσεις να μεταδίδονται τηλεοπτικά από την ΕΡΤ ενώ ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο και ώρα 17:00.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική απόφαση:

Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν »ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015» κατά τη διεξαγωγή των Αγώνων Πετοσφαίρισης του FINAL FOUR της Τελικής Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 20/04/2018 και το Σάββατο 21-04-2018, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας, στο Φαληράκι Ρόδου, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

O YΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ».