Skip to main content

Απαλλαγή για ΑΕΛ-Κούγια και πρόστιμο σε Άρη και Κολτσίδα!

Το πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον τιμ μάνατζερ των «κιτρινόμαυρων» με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έναν μήνα

Την απόφαση να τιμωρήσει τον Άρη αλλά και τον Γιώργο Κολτσίδα για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι εναντίον της ΑΕΛ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε το πειθαρχικό όργανο της Super League.

Αντίθετα αξίζει να σημειωθεί πως απαλλάχθηκαν τόσο οι «βυσσινί» όσο και ο Αλέξης Κούγιας παρά το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών είχε αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τον τιμ μάνατζερ των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά, η σχετική απόφαση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 2ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγια (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: Απαλλάσσονται

Β) ΠΑΕ Άρης, Γ. Κολτσίδας (εκπρόσωπος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 02/09/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 02/09/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Κολτσίδα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ  την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον Γ. Κολτσίδα τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι: α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα».