Τρίτη 2 Μαρτίου 2021
x

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΠΘ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ: ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ (VID)

Ο καθηγητής Γεωλογίας του ΑΠΘ δηλώνει συντετριμμένος από το μπαράζ εξελίξεων που στοχοποιούν τον ίδιο, όπως επισημαίνει.

Ένιωσα τη μεγαλύτερη πικρία στη ζωή μου, υποστηρίζει ο καθηγητής Γεωλογίας του ΑΠΘ, δηλώνοντας πικραμένος και σαστισμένος για το τσουνάμι καταγγελιών εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση.

Διαβάστε ακόμη: Πάνω από 100 καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή του ΑΠΘ (vid)

«Σε άλλες περιπτώσεις θα έλεγα νιώθω αγανάκτηση αλλά για ένα παιδί που το νιώθεις σαν δικό σου παιδί νιώθεις πικρία. Νιώθεις ότι είναι αχαριστία αυτό το πράγμα που κάνουν» τόνισε στην κάμερα του Mega, ενώ  αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως θυμάται αμυδρά την φοιτήτρια που τον κατήγγειλε.

«Τη θυμάμαι. Έτσι πολύ αμυδρά τη θυμάμαι. Τόσα παιδιά που περνούν από το γραφείο μου δεν μπορώ να θυμηθώ. Ήρθε από το γραφείο μου το γραπτό της ήταν πολύ κακό μου είπε να την περάσω με το βαθμό αυτό και της είπα δεν μπορώ να την περάσω και έφυγε. Έκτοτε δεν την ξαναείδα» τονίζει.

Παράλληλα, δηλώνει συντετριμμένος από το μπαράζ εξελίξεων που στοχοποιούν τον ίδιο αλλά και την οικογένειά του, όπως λέει. «Τι να πω ότι δεν κοιμήθηκα το βράδυ; Τι θα πουν τα παιδιά μου; Θα σκέφτονται αυτόν είχαμε πρότυπο;» προσθέτει.

Ο καθηγητής που συνταξιοδοτήθηκε το 2016 υποστηρίζει πως η πόρτα του γραφείου του ήταν πάντα ανοιχτή για όλους τους φοιτητές. «Παρερμήνευσαν την επιθυμία μου να βοηθήσω. Φοβόντουσαν κάποιες κοπέλες να μην τις δουν να μπαίνουν στο γραφείο μου και τις πουν γλειφτράκια. Από στόμα σε στόμα κάποιες είχαν κόμπιασμα μέχρι που κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα», αναφέρει.

Είχε ακούσει, όπως λέει, κατά καιρούς τις φήμες για το πρόσωπό του, αλλά ουδέποτε του ζητήθηκε από την πρυτανεία να δώσει εξηγήσεις.

«Ας παρουσιαστεί μπροστά μου -αν μπορεί- να μου πει τι της είπα, τι της έκανα, δεν υπάρχει περίπτωση να αποδείξει ή να πει ότι την ακούμπησα ούτε στο χέρι δεν ακούμπησα» συμπληρώνει, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Παράλληλα ο καθηγητής μίλησε και στην κάμερα του ΣΚΑΙ και ανέφερε τα εξής, αρνούμενος τις κατηγορίες:

«Αυτό είναι από τα πιο χοντροειδή ψέματα. Εσείς πιστεύετε, ότι θα ήταν μέσα στην αίθουσα των εξετάσεων, να πάρω αγκαλιά, όπως λέει, την άλλη να της πω έλα να πάμε στο γραφείο να συζητήσουμε για τον βαθμό σου; Είναι δυνατόν; Mε το γραφείο μου, να είναι αντικριστό με το γραφείο άλλων συναδέλφων και η πόρτα ανοιχτή.

Δημοσιογράφος: Γιατί να βγουν τώρα να καταγγείλουν;

Καθηγητής Γεωλογίας: Bλέπετε αυτές τις μέρες είναι της μόδας η ανθρωποφαγία.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ