Skip to main content

Απάντησε στις απειλές ο Ιωαννίδης!

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γρηγόρης Ιωαννίδης, απάντησε στις απειλές που δέχεται ώστε να σταματήσει τις «κυανόλευκες» υποθέσεις.

 

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γρηγόρης Ιωαννίδης, εξέδωσε γραπτή δήλωση στην οποία απάντησε στις απειλές που δέχεται για να σταματήσει την υπεράσπιση του «Γηραιού».
 
Αναλυτικά η γραπτή δήλωση:
 
«Καταδικάζω απερίφραστα παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης και στο ρόλο των δικηγόρων, ο οποίος είναι ιερός. Αυτή τη στιγμή υπερασπίζομαι το αναφαίρετο δικαίωμα μιας ιστορικής ομάδας στην αλήθεια και στην δικαιοσύνη. Καμία απειλή, οποιασδήποτε μορφής, δεν θα με αναγκάσει να παραιτηθώ και να καταπατήσω τον όρκο μου για παροχή νομικής βοήθειας στον πελάτη, που εκπροσωπώ. Οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα των νομικών ενεργειών, θα συνεχίσω να τιμώ τη νέα εντολή, που μου έχει δώσει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Η καριέρα μου, τα αποτελέσματά της, καθώς και η επαγγελματική αξιοπρέπεια και ακεραιότητα είναι δεδομένα αδιαπραγμάτευτα.
 
Δεν ζω στην Ελλάδα και δεν έχω καμία σχέση με τα ‘λαμόγια’ των αθλητικών συμφερόντων, που καθημερινά παρακολουθείτε να αποκαλύπτονται. Η αθλητική δημοσιογραφική οικογένεια, κυρίως της Θεσσαλονίκης, γνωρίζει την τιμιότητα και την αξιοπρέπεια του συγχωρεμένου πατέρα μου. Αυτά τα στοιχεία χαρακτήρα κληρονόμησα και εγώ, με συνέπεια, εκείνοι, που με τηλεφωνούν, αρχικώς για να με χρηματίσουν και στη συνέχεια για να με απειλήσουν, προκειμένου να εγκαταλείψω τις υποθέσεις του ΗΡΑΚΛΗ, να χάνουν άδικα το χρόνο τους.
 
Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσω, μη αφήνοντας ούτε πέτρα, που να μη σηκώσω, προκειμένου να ανακαλύψω την αλήθεια. Ο αγώνας για την αλήθεια, την ισονομία και δικαιοσύνη είναι δύσκολος, αλλά όχι ακατόρθωτος. Αποτελεί τιμή μου η νομική εκπροσώπηση του παλαιότερου και ιστορικότερου Ελληνικού Συλλόγου, ο οποίος αντιπροσωπεύει ιδιαίτερη ιστορική, κοινωνική και προοδευτική εξέλιξη, αλλά και αθλητικές επιτυχίες, που περιποιούν τιμή για τη γενέτειρά μου, τη Θεσσαλονίκη. Θα συνεχίσω απερίσπαστος, τιμώντας τον νομικό όρκο μου.
 
Γρηγόρης Ιωαννίδης»