Skip to main content

Απάντηση από τη ΝΔ για τα debate ζητά το ΠΑΣΟΚ

Απάντηση στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη διεξαγωγή των τηλεοπτικών αναμετρήσεων ζητά από τη ΝΔ η εκπρόσωπος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Απάντηση στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη διεξαγωγή των τηλεοπτικών αναμετρήσεων ζητά από τη ΝΔ η εκπρόσωπος του Κινήματος Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει να πραγματοποιηθούν δύο debate μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά και ακόμη δύο ανάμεσα σε όλους του πολιτικούς αρχηγούς.

Η κ. Γεννηματά σημειώνει ότι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει εδώ 15 ημέρες, υπογραμμίζοντας ότι η ίδια έστειλε το Σάββατο σχετική επιστολή προς τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, χωρίς ακόμη να έχει λάβει απάντηση.

«Οι μέρες περνούν. Ας αποφασίσει επιτέλους η Νέα Δημοκρατία και ας απαντήσει. Ας κάνει σήμερα έστω, αυτό που έπρεπε να είχε κάνει πολλές μέρες πριν», αναφέρει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, η κ Γεννηματά άσκησε κριτική στα ελληνικά κόμματα της Αριστεράς για την άρνησή τους στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τη νίκη του Φρανσουά Ολάντ στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι η γαλλική Αριστερά θα στηρίξει για πρόεδρο της Γαλλίας τον Φρανσουά Ολάντ και πρόσθεσε ότι είναι καιρός να περάσουμε και στην Ελλάδα από «τη στείρα άρνηση και ισοπέδωση σε ρεαλιστικές συμφωνίες» για την επομένη των εκλογών.

Παράλληλα, κύκλοι της Ιπποκράτους χαρακτηρίζουν ως ανησυχητικό φαινόμενο την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία και επισημαίνουν ότι η απαξίωση και η ισοπέδωση των πάντων οδηγούν στην ακροδεξιά.