Skip to main content

Απάντηση Άρη για τραυματισμό Κάλλεν με... αιχμές για Ίβιτς!

Ο «Αυτοκράτορας» ξεκαθαρίζει πως ο ΠΑΟΚ κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή με τον ίδιο του να μην επιδιώκει τη διακοπή του ντέρμπι.

Θέση αναφορικά με όσα έχουν ειπωθεί για την κλήση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή μετά τον τραυματισμό του αντιπροέδρου, Νίκου Κάλλεν πήρε η ΚΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα, ο «Αυτοκράτορας» ξεκαθαρίζει πως η κλήση του «Δικεφάλου» έγινε από τον αθλητικό δικαστή με τον ίδιο του να μην επιδιώκει τη διακοπή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ενώ άφησε αιχμές για το περιστατικό με τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η θέση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ, αποφεύγοντας τη δημιουργία εντυπώσεων, όπως έχει συμβεί σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, γνωστοποίησε, ως όφειλε κι εκεί που πρέπει, το περιστατικό του τραυματισμού του αντιπροέδρου της, κ. Νικολάου Κάλλεν.

Ενημέρωσε την Αστυνομία για το γεγονός ότι χτυπήθηκε από αντικείμενο στη διάρκεια του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ δεν κάλεσε σε απολογία την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά ο Αθλητικός Δικαστής, με βάση και την Έκθεση της Αστυνομίας.

Αν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τα φίλα προσκείμενα σε αυτήν, αθλητικά site θεωρούν ότι η Αστυνομία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, ας απευθυνθούν σε αυτήν.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ πάντως, σε αντίθεση με άλλα επαγγελματικά σωματεία της πόλης, δεν επεδίωξε τη διακοπή του αγώνα, εξαιτίας της ρίψης αντικειμένου στο πρόσωπο μέλους της αποστολής της!!!

Ξαναλέμε σε αντίθεση με άλλα επαγγελματικά σωματεία της πόλης».