Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
x

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΕ Ν. ΠΑΡΑΛΙΑ

Ο δήμος παραχώρησε το χώρο στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων συνιστά παραβίαση των όρων, απαντά η διοίκηση.

Για παραβίαση των όρων της άδειας παραχώρησης από τη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο δήμος Θεσσαλονίκης, σχετικά με την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στον Κήπο των Εποχών της Νέας Παραλίας.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, «ο δήμος παραχώρησε το συγκεκριμένο χώρο στη Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις που προβλέπονται για την πραγματοποίηση πολιτιστικών, αθλητικών και πολιτικών εκδηλώσεων, τις οποίες διοργανώνουν φορείς και οργανώσεις».

«Η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων συνιστά παραβίαση των όρων της άδειας παραχώρησης, γι’ αυτό και η Διοίκηση του Δήμου έχει ήδη αποστείλει κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι τα τραπεζοκαθίσματα τοποθετήθηκαν από τους διοργανωτές του διήμερου φεστιβάλ «Σπούτνικ», προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις από ομάδες πολιτών.

Το θέμα δημοσιοποίησε μέσω facebook ο αρχιτέκτονας της Νέας Παραλίας Πρόδρομος Νικηφορίδης, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη για το θέμα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ