Skip to main content

Απάντηση ΕΥΑΘ στη μήνυση Κυρίζογλου

Σε προεκλογικές σκοπιμότητες αποδίδει η ΕΥΑΘ τη κίνηση του δημάρχου Αμπελοκήπων να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της εταιρείας, με αιτία, σύμφωνα με τον κ. Κυρίζογλου, τις πολύωρες και συχνές βλάβ
Σε προεκλογικές σκοπιμότητες αποδίδει η ΕΥΑΘ τη κίνηση του δημάρχου Αμπελοκήπων  να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης με αιτία, σύμφωνα με τον κ. Κυρίζογλου, τις πολύωρες και συχνές βλάβες στο δίκτυο, που έχουν ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πολιτών. 

«Η ΕΥΑΘ λύνει τα επιμέρους προβλήματα σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές κοινωνίες. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις προεκλογικές αγωνίες ενός εκάστου αιρετού» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή.

Η ΕΥΑΘ, αποδίδει τις βλάβες στην παλαιότητα του δικτύου και σημειώνει ότι ήδη έχει εντάξει στο σχεδιασμό της την αντικατάσταση των πρώτων 25 χλμ.. 

Παράλληλα, επιρρίπτει ευθύνες στην προηγούμενη διοίκηση, η οποία, όπως σημειώνει, «επί σειρά ετών δεν προχώρησε σε καμία αντικατάσταση δικτύου». 

Υπενθυμίζεται ότι στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων ζητά τη διενέργεια έρευνας – ελέγχου, τον εντοπισμό υπευθύνων και την κατά το νόμο ποινική τους δίωξη και τιμωρία.