Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
x

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗ ΣΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: «ΚΙΝΗΘΗΚΑ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής διευκρίνισε ότι, βάσει της ΚΥΑ, απαγορεύεται η παρουσία παραγόντων στις κληρώσεις και τονίζει ότι έπραξε με βάση τον νόμο.

Θέση για τον τρόπο που διεξήχθη η κλήρωση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, απαντώντας και στις αιχμές του ισχυρού άνδρα του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη, πήρε ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής διευκρίνισε ότι, βάσει της ΚΥΑ, απαγορεύεται η παρουσία παραγόντων στις κληρώσεις και τονίζει ότι έπραξε με βάση τον νόμο.

«Οι κληρώσεις φέτος και στις προηγούμενες φάσεις δεν είχαν κόσμο. Έτσι λέει ο νόμος, έτσι λέει η ΚΥΑ, απαγορεύονται οι παράγοντες αλλά και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα να είναι εδώ, αν ο καθένας σχολιάζει ανάλογα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης τότε είναι δικό του πρόβλημα. Είναι η 3η κλήρωση που γίνεται χωρίς κόσμο, η δεύτερη ομάδα για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Εγώ κινήθηκα βάση νόμου, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ποιος θα μπει μέσα στον χώρο. Ήταν παρόντες οι υπάλληλοι της ΕΠΟ, ο φάκελος με τις οκτώ ομάδες άνοιξαν μπροστά στην κάμερα και μπαίνουν μέσα στην κληρωτίδα απευθείας. Πώς να νοθεύσω την κλήρωση; Υπάρχουν 8 όμοια μπαλάκια και τραβάω κάθε μπαλάκι χωρίς να ξέρω τι έχει μέσα το κάθε μπαλάκι. Εγώ παίρνω όρκο πως όλα έγιναν όπως έπρεπε», ανέφερε ο κ. Γαβριηλίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ