Skip to main content

Απάντηση Καράογλου στην αγωγή Παππά: Ας χρησιμοποιήσει ένα αστικό...

Καλεί τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ να να χρησιμοποιήσει ένα αστικό λεωφορείο μία μόνον ημέρα σε ώρα αιχμής σε οποιαδήποτε διαδρομή.

Ο κ. Παππάς αδιαφορεί για την καθημερινή ταλαιπωρία μετακίνησης των συμπολιτών μας τους τελευταίους μήνες και την πραγματική, οικονομική και λειτουργική κατάσταση του ΟΑΣΘ, τόνισε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, μετά την κατάθεση αγωγής σε βάρος του από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Σάββα Παναγιωτίδη.

«Πληροφορούμαι από τον Τύπο κι όχι από την νόμιμη επίδοσή της, την άσκηση αγωγής αποζημίωσης από τον κ. Παππά και τον ΟΑΣΘ σχετικά με τις δηλώσεις μου στην εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" στις 14 Ιουλίου 2019 και την εξώδικο διαμαρτυρία του, παρά τις παρασχεθείσες διευκρινήσεις μέσω της απάντησής μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο υφυπουργός τόνισε ότι ο κ. Παππάς παριστάνει «το θύμα από τις δηλώσεις μου, που το περιεχόμενό τους αποτελεί την εξωτερίκευση της φωνής των συμπολιτών μας, σε ένα ζήτημα μείζονος δημοσίου ενδιαφέροντος σε μια μητροπολιτική περιφέρεια όπως η Θεσσαλονίκη,  προσδίδοντας χαρακτήρα προσωπικής αντιπαράθεσης μαζί μου».

«Δεν συμμερίζομαι τις απόψεις του, ούτε και τις επιλογές του, για αυτό δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτές. Άλλωστε, νωρίτερα από εμένα και τις δηλώσεις μου η κοινωνία μας αξιολόγησε την επίδοσή του», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο κ. Καράογλου καλεί τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ να να χρησιμοποιήσει ένα αστικό λεωφορείο μία μόνον ημέρα σε ώρα αιχμής σε οποιαδήποτε διαδρομή και να αφουγκραστεί τα σχόλια των πολιτών.