Skip to main content

Απάντηση Κεραμέως για τον αφορισμό: Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έκανε λόγο για ακραίες θέσεις και πράξεις που δεν θα πρέπει να αμαυρώσουν όσα πέτυχε η Ελλάδα.

«Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου», απάντησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, για τον «αφορισμό» της από τον πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, η υπουργός έκανε λόγο για ακραίες θέσεις και πράξεις που δεν θα πρέπει να αμαυρώσουν όσα πέτυχε η Ελλάδα.

Διαβάστε: Ο Αμβρόσιος αφόρισε Μητσοτάκη, Χαρδαλιά και Κεραμέως

«Θα μπορούσα να απαντήσω με πολλούς τρόπους στο συγκεκριμένο θέμα. Ο καθένας μπορεί να λέει και να πράττει όπως κρίνει. Εγώ θεωρώ ότι κινηθήκαμε υπεύθυνα με γνώμονα πάντα την προστασία της δημόσιας υγείας και το δημόσιο συμφέρον προκειμένου να προστατεύσουμε τους πιστούς κάθε δόγματος. Κι αυτό παρά την εξαιρετική δυσκολία του εγχειρήματος και το πολύ δυσάρεστο του όλου εγχειρήματος. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν. Ας μην αφήσουμε, όμως, κάποιες ακραίες θέσεις και πράξεις να αμαυρώσουν το κλίμα και όλα αυτά τα σημαντικά που κερδίσαμε όλοι μαζί ενωμένοι», είπε χαρακτηριστικά.